Nuci umplute

de ionela2682 in Prajituri, 8 Feb 2010 | 124647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceasca zahar
  • 1 ceasca ulei
  • 1 plic prafa de copt
  • 2 plic zahar vanilat
  • faina
Portii: 40
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Se amesteca bine ingredientele (fara faina) pana se topeste zaharul dupa care incepem sa o punem si pe aceasta cate putin pana obtinem un aluat potrivit.

Facem bilute mai mici si le punem in forma de nuci pe care o presam bine si o punem pe aragaz. Nu e nevoie sa intoarcem tinem numai pe partea in care am pus bilutele.

Se decupeaza si se umplu cu crema: 1 pachet unt, 1 cana zahar, resturile obtinute din decupare, macinate, cacao. Se trec prin zahar pudra si gata!

Multa munca dar merita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Mirela_Tilvescu 1

02.08.2012, 00:37

Nu am mai mancat nuci de foarte mult timp.Mi-ai adus aminte de dulciurile copilariei. Arata extraordinar,felicitari!

iry-gabriela 1

02.08.2012, 05:24

ca si prajituri sunt favoritele mele...le-am salvat

Rahela Velicu 1

19.02.2018, 15:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi fragede si crema de ciocolata